Category icon KiloSjop

In onze KiloSjop koop je kledij aan €3/kilo en we rekenen tot op de gram nauwkeurig af. U kunt er textiel kopen dat van goede kwaliteit is, maar dat na 4 weken in de rekken van de Kringwinkel niet verkocht werd. Goedkoop shoppen en hergebruik stimuleren gaan dus hand in hand in onze KiloSjop.

 

GRATIS OPHAALDIENST

Onze ophaaldienst komt met veel plezier uw herbruikbare goederen, elektro of textiel gratis bij u thuis ophalen. Wij bedienen de gemeentes Bornem, Hamme, Puurs, Sint- Amands, Waasmunster, Zele (en hun respectievelijke deelgemeentes) en de gemeente Grembergen.

U belt naar 052 48 00 60  en meldt welke herbruikbare goederen we bij u kunnen ophalen. Klik hier voor de selectiecriteria. Wij maken samen met u een afspraak voor ophaling. De wachttijd voor ophaling bedraagt doorgaans een week.  

Zorgt u ervoor dat meubels gedemonteerd zijn en op het gelijkvloers staan op het moment dat we ze ophalen? 

Textielophalingen

In de gemeentes Bornem, Hamme, Puurs, Waasmunster en Zele organiseert Spoor2 meerdere huis-aan-huis textielophalingen per jaar. Enkele dagen daarvoor ontvangt u van ons een foldertje met alle informatie.
De data van de textielophalingen zijn ook terug te vinden op de afvalkalender van uw intercommunale. Voor een overzicht van de data in 2020, klik hier.

Zelf brengen

U kunt uw herbruikbare goederen ook zelf naar één van onze Kringwinkels brengen. U kan de selectiecriteria bekijken op onze website. In de winkels kunt u hiervoor terecht tot een half uur voor sluitingstijd.

Contact

VOOR HET OPHALEN OF LEVEREN VAN GOEDEREN:

nief image

NiefGerief is een productlijn waarbij gerecycleerde materialen nieuw leven wordt ingeblazen. Van een oude jeans maken wij een leuke handtas, een koffer wordt een hondenmand en een theepot toveren we om tot een vogelhuisje...

Wil je graag origineel uit de hoek komen en is 'doorsnee' niet aan jou besteed? Dan is NiefGerief vast en zeker jouw ding. Check onze unieke hebbedingetjes, meubels, juwelen en huisraad. Want cool design hoeft echt niet duur te zijn! Te koop in elke Kringwinkel van Spoor2!

nief image

KiloSjop Hamme

Zwaarveld 57 9220 Hamme

Openingsuren: maandag tot en met zaterdag van 9.30-17.30u

 

KiloSjop Bornem

Rijksweg 7 2880 Bornem

Openingsuren: maandag tot en met zaterdag van 9.30-17.30u