GRATIS OPHAALDIENST

Onze ophaaldienst komt met veel plezier uw herbruikbare goederen, elektro of textiel gratis bij u thuis ophalen. Wij bedienen de gemeentes Bornem, Hamme, Puurs, Sint- Amands, Waasmunster, Zele (en hun respectievelijke deelgemeentes) en de gemeente Grembergen.

U belt naar 052 48 00 60 en meldt welke herbruikbare goederen we bij u kunnen ophalen. Klik hier voor de selectiecriteria. Wij maken samen met u een afspraak voor ophaling. De wachttijd voor ophaling bedraagt doorgaans een week.  

Zorgt u ervoor dat meubels gedemonteerd zijn en op het gelijkvloers staan op het moment dat we ze ophalen? 

Textielophalingen

In de gemeentes Bornem, Hamme, Puurs, en Waasmunster organiseert Spoor2 meerdere huis-aan-huis textielophalingen per jaar. Enkele dagen daarvoor ontvangt u van ons een foldertje met alle informatie.
De data van de textielophalingen zijn ook terug te vinden op de afvalkalender van uw intercommunale. Voor een overzicht van de data in 2021, klik hier.

Zelf brengen

U kunt uw herbruikbare goederen ook zelf naar één van onze Kringwinkels brengen. U kan de selectiecriteria bekijken op onze website. In de winkels kunt u hiervoor terecht tot een half uur voor sluitingstijd.

Contact

VOOR HET OPHALEN OF LEVEREN VAN GOEDEREN:

Skype

Bel ons gratis via skype!

gratis ophaling
van herbruikbare
goederen

truck

Bel gratis 052 48 00 60